09 iulie, 2007

primul nostru contact... :>

Am constatat din nou ca e... azi (si chestia asta se repeta in mod obsesiv, ceea ce e oarecum bine).

Inainte de a incepe mi-am pus cateva intrebari de genul "ar trebui sa scriu ceva inteligent?","ar trebui sa ma adresez cu "bah" & "mah" ca sa dau impresia de apropiere "sufleteasca" si directitudine?", "ar trebui sa scriu cu Comic Sans Ms ca sa para mai amuzant ce am de zis?"
s.a.m.d., dar... totul a prins contur cand intrebarea "cui ii pasa?" s-a asternut peste ele,
strivindu-le in hohote de ras cu fundul ei imens (da, "cui ii pasa?" e o "ea", in caz ca nu stiati).

Tinand cont de faptul ca e prima data cand "ne atingem" (sau sper eu ca ne atingem, macar asa.. putin)... voi incerca sa fiu mai delicata si nu va voi spune cat de mult ma scarbeste prostia, oamenii care nu au ce face cu viata lor si se gandesc sa o imprastie pe bloguri (ups? :))) etc. Nu. Nu azi. Azi nu ne revoltam impotriva universului (e prea cald, ce dracu'!). Azi facem cunostinta. Eu = I.O. = Oana. (Prietenii si familia imi spun Oana, in buletin scrie tot Oana... Maica-mea uneori, mai rar desigur, ma striga "Fa-Ti Curat Pe Birou", "Du Farfuria Aia Din Camera" si altele pe care eu le consider nume de alint... si taica-miu "Ai Udat In Gradina?" etc., dar... deja devenim prea "personali" si nu imi place... e prea cald ca sa ne apropiem atat de mult)

Asa... acum sa revenim la mine (EU, EU, EU... cea total lipsita de egocentrism si narcisism)
Scopul pt care scriu blogu' fara titlu e... pura curiozitate - nu neaparat feminina - (desi sexul meu o accentueaza si mai mult... pe ea, curiozitatea). Vreau sa vad cine (ma) citeste, cui ii pasa (in caz ca ii pasa cuiva) de orice alt suflet care are (sau n-are, da' o face oricum) ceva de zis... Problema e ca supradoza mea de optimism datorata celor 14 ore de somn ma face sa cred ca iegzista si de-astia carora le pasa... Stiu ca n-o sa-mi treaca starea de visare nici macar atunci cand o sa ma inec in propria-mi realitate (been there, done that).

Maine plec, ca deh... e vacanta si cica asta se face in perioada asta. Dar oriunde-as fi, Internetul va fi mereu cu mine in suflet, la fel ca si acest blog (ups, era sa scriu "bleg"),
fructul iubirii pasionale (nebune de-a dreptul... si stangul) dintre mine si... Internet, modem, computer, tastatura si altele (nu, nu e ceea ce credeti... + Chiar! Ce credeti?).

Voi incerca sa mai scriu si maine... inainte si dupa drum.

Pana atunci, mestec guma, fac baloane (nu, nu de sapun... desi imi plac si alea; mi se par oarecum romantice), visez si ascult muzica.

Incantata de cunostiinta. :) (sper)

Pe... data viitoare. B'bye calduros (cu caldura de-afara, nu de la mine).